Nak buat bisnes baju? Tak ada full production untuk buat baju customer secara MURAH? Jom belajar tips ni!

May 30, 2022 | T Shirt Printing | 0 comments

Tak kira sama ada anda ingin berbisnes secara kecil-kecilan sekalipun. Untuk dapatkan produk yang berkualiti, konsisten dan murah, wajib ada full production untuk bisnes baju. Tetapi, satu masalah yang timbul! Kilang production baju bukan murah dan perlukan modal yang besar.

Jadi, jika anda pandai dan mahir design baju sublimation tapi masih tidak jumpa kilang murah yang sesuai, jom ikut tips ini!

Free Custom Design

Untuk jimatkan kos pengeluaran, pilih kilang atau kedai printing baju custom yang menawarkan servis custom design secara percuma. Mudah dan jimat kerana anda tidak perlu mengubah ‘designer’. Bawah satu bumbung, dah boleh siap dari design hingga ke printing. Selalunya, servis design ‘in-house’ akan lebih murah daripada ‘standalone’ designer.

Kain Berkualiti

Cari kilang production ataupun kedai printing yang menggunakan kain berkualiti. Cara paling mudah, anda lihat jenis-jenis baju yang ditawarkan. Jika pilihan amat terhad, ini bermakna mereka bukanlah pakar dalam industri ini. Pelanggan akan suka baju tshirt cotton, jadi jika cotton mereka jenis yang material campur, lebih baik cari yang lain.

Harga Mampu Milik

Pilihan harga subjektif mengikut servis dan barang yang dipilih. Jadi, tidak ada kata putus sama ada kedai A atau B lebih bagus atau tidak. Cara paling mudah adalah dengan melihat keupayaan kedai printing tersebut untuk memenuhi keperluan bisnes anda. Apa guna kedai printing tawarkan servis print baju sedangkan anda ingin mulakan bisnes tudung, betul tak?

Printing Anti Pudar & Tahan Lasak

Dah nama pun kedai printing, mestilah servis cetakan baju itu kena tip-top! Ini bergantung pada mesin, teknologi dan teknik kilang full production tersebut. Di sini memerlukan sedikit ilmu dan kepakaran daripada anda sendiri. Jika kilang printing tersebut menggunakan mesin printing ‘kuno’, mungkin petanda awal untuk cari yang lain.

Servis 5 Bintang! Cepat & Friendly! Betul Harga Kilang!

Teknik cetakan ter-latest, servis kedai mantap, mempunyai kilang pengeluaran tersendiri, dan servis custom design… semuanya dalam satu dengan SAC Garment. Tak perlu lagi risau untuk dapatkan baju custom berkualiti tanpa MOQ. Harga kompetitif dan pasti puas hati!

Jom, dapatkan quote harga! Hubungi kami sekarang untuk dapatkan harga best price.

Baju cantik, tampak tampan bergaya!
SAC Garment
Kilang Printing Baju #1 Shah Alam

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Ikuti Kami di Facebook

Ikuti Kami di Instagram

Selamat Menyambut Hari Malaysia dari kami. πŸ‡²πŸ‡Ύ

Happy holiday and happy weekend everyone β€οΈπŸ€πŸ’™πŸ’›

#customernakcustomade #sublimationprinting #customjersey #sublimationjersey #sacgarment #printingbaju #sublimation
...

2 0

Tuan Iskanda Zulkarnain dari SAC Garment ialah seorang expert di dalam Fabric Printing dan mempunyai kilang sendiri yang berlokasi di Shah Alam.

Speciality syarikat beliau ialah menghasilkan baju baju jersey dan korporat tanpa minimum order!

Beliau akan berkongsi bagaimana beliau dapat membantu perniagaan orang lain melalui kolaborasi!

Come to our meeting and get connected with him!

πŸ‘‰ Tuesday 23/8/2022
πŸ‘‰ 6.30am Room open for Networking
πŸ‘‰ 7am - 830am Networking Meeting
πŸ‘‰> 8.30am more networking
πŸ‘‰ ZOOM
πŸ‘‰ FREE ENTRY

πŸ‘‰ Register your seat here at www.usahawanprimera.com

See you there!

#bniprimerakl #businessnetworkinginternational #malaysia #bni #usahawan #silverseeds #largeformatprinting #sacgarment #textileprinter
...

0 0

Salam Maal Hijrah πŸ’šπŸ§‘πŸ€

#customernakcustomade #sublimationprinting #sublimationjersey #sacgarment #printing #sublimation
...

1 0

Salam AidilAdha semua πŸ₯° Kami tidak beroperasi dari 9 Julai hingga 12 Julai. Selamat bercuti semua dan Terima Kasih! πŸ•‹πŸπŸ‚

#sacgarment #salamaidiladha
#sublimationjersey #sublimationprinting
#customernakcustomade #customjersey
...

2 0

Hello ! Hello ! 😁
Kami nak share berita baik untuk semua agent kami. Special promo untuk bulan Jun ni kami nak bagi FREE NAMESET & FREE LEBIH 100+ DESIGN untuk agent-agent yang setia bersama kami. Yang belum jadi agent tapi nak grab promo ni? Boleh je cuma kena register as agent kami. Free registration tau! Berminat? Whatsapp "AGENT" ke 01111254818 atau hanya click link di bio kami πŸ₯°

#sacgarment #lanyardfacemask #customlanyard
#lanyardmalaysia #agentwanted #customjersey
#printbajushahalam #printbajumalaysia
#jerseysublimation #jerseysublimationshahalam
#sublimationprintingmalaysia #jersimuslimah
#bajumuslimah #customshawl #printshawl
#sublimationshawl #printshawlshahalam #bajucotton
#heatpress #designbajusendiri #sublimationjersey
...

7 0

Berita baik kepada sesiapa yang mencari kilang baju sublimation.. ada barang β€˜free’ kami nak bagi.. yang penting follow kami rapat-rapat!

Pengalaman team kami sejak 2018 lagi buat baju sublimation.. semua dah pro jadi agen2 x perlu risau pasal servis kami!

#sacgarment #lanyardfacemask #customlanyard
#lanyardmalaysia #agentwanted #customjersey
#printbajushahalam #printbajumalaysia
#jerseysublimation #jerseysublimationshahalam
#sublimationprintingmalaysia #jersimuslimah
#bajumuslimah #customshawl #printshawl
#sublimationshawl #printshawlshahalam #bajucotton
#heatpress #designbajusendiri #sublimationjersey
...

4 0

Kami dari SAC GARMENT ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pelanggan, peminat, pembekal dan seluruh warga Malaysia yang tercinta πŸ₯³

Gemersik Takbir Mengundang Hiba,
Salam Diutus Tanda Ingatan,
Syawal Dinanti Menjelang Tiba,
Salam Diutus Pohon Kemaafan.

Jaga diri semua. ✨✨✨

#customernakcustomade #sublimationprinting #sublimationjersey #sacgarment #printing #sublimation
...

7 0

With my pride and joy, the machines that churn out jerseys day after day. We have big ambitions, and long way to go.
Photography by portraitbyhafizismail

#sacgarment #jerseys #sublimationprinting #hustle
...

5 1

6000 facemask sedang giat dipotong!

Ini adalah order dari agen kami, jumpa sekali tepi surau, dapat kata sepakat terus on job!

Kami print, potong and jahit dan packing terus! Anda sebagai agen hanya fokus marketing dan tak perlu pening kepala!

#sacgarment #bajusublimation #facemaskmalaysia #printbaju
...

3 0

Kami di SAC Garment sangat bercita-cita tinggi. Kami nak jadi kilang sublimation No 1 di Malaysia! Jadi kami buka kepada agen-agen untuk buat baju sublimation dengan kami dengan harga agen yang sangat kompetitif!. Tentang kualiti jangan risau alhamdulillah kami antara terbaik di Malaysia!

#agentwantedseluruhmalaysia #ejen #bajusublimation #bajusublimationmurah #kilangprintbaju #kilangprintbajusublimation #kilangbajushahalam #sacgarment #shawl #facemask #lanyardfacemask
...

0 0

Segak- segak semua abang inspektor kita menggayakan jersi custom yang ditempah dan diutus khas dr shah alam ke johor.

Terima kasih Tuan Inspektor Ridzuan kerana sudi tempah baju team dengan SAC Garment! 😎

#sacgarmentcustomer #sacgarment #customjersey #printbajushahalam #printbajumalaysia #jerseysublimation #jerseysublimationshahalam #sublimationprintingmalaysia #jersimuslimah #bajumuslimah #customshawl #printshawl #sublimationchiffon #sublimationshawl #printshawlshahalam
...

0 0