Kilang Print Baju #1 Di Shah Alam

Print custom t shirt, baju korporat, baju family day, jersi, t shirt event, dan lain-lain.

Kilang Print Baju #1 Di Shah Alam

Print custom t shirt, baju korporat, baju family day, jersi, t shirt event, dan lain-lain.

Tiada Minimum Order

Menerima tempahan secara pukal ataupun satu helai sahaja

Kualiti Premium

Kualiti fabrik terbaik untuk keselesaan pemakai

Kepuasan Pelanggan

Penghantaran cepat &
perkhidmatan lima bintang

Perkhidmatan sehenti, fabrik berkualiti, hasil pasti puas hati.

Selamat datang ke laman web rasmi SAC GARMENT

Berpusat di Shah Alam, kami adalah kilang print baju yang telah lama berpengalaman dalam percetakan baju custom dan industri tekstil keseluruhannya.

Anda nak print baju korporat? Baju family day? Baju kelas? Baju rewang? Jersi sukan? T shirt event? Sama ada untuk lelaki atau wanita, individu atau korporat, kami pasti dapat memenuhi kehendak anda.

SAC Garment mencipta nama dengan kecekapannya dalam memberikan kualiti terbaik dengan harga direct dari kilang. Dengan kami, anda tak perlu risau dengan masalah kualiti. Anda juga tak perlu pakai ejen sebab boleh terus print di kilang kami.

Cetakan Baju Custom

Percetakan baju yang disesuaikan untuk pelbagai acara dan penggunaan; korporat, keluarga, dll.

 

LIHAT LEBIH

Tempahan Baju Korporat

Pakaian korporat profesional untuk memberikan imej korporat yang unik dan tersendiri.

 

LIHAT LEBIH

Jersi & Pakaian Sukan

Jersi khusus sukan; bola sepak, bola keranjang hingga ragbi. Jersi sukan lengkap dengan nama & nombor tersendiri.

 

LIHAT LEBIH

Face Mask & Lanyard

Face Mask dan lanyard custom sesuai untuk door gift, events atau kegunaan peribadi.

 

LIHAT LEBIH

Tudung Custom Made

Custom-made Tudung dengan kualiti fabrik terbaik. Selesa, tidak panas, dan mudah dicuci. Sesuai untuk seragamkan dengan baju custom anda.

 

LIHAT LEBIH

Merchandise & Lain-Lain

Barangan merchandise custom, sesuai untuk door gift, events atau kegunaan peribadi.

 

LIHAT LEBIH

KEUNIKAN SAC GARMENT

Mengapa kami menjadi pilihan ramai?

Tiada MOQ! Order kecil order besar semua kami terima.

Harga direct dari kilang. Boleh terima urgent order*.

*Tertakluk kepada kuota urgent order setiap bulan.

Custom design servis.

Fabrik & jahitan berkualiti. Lebih cantik, lasak dan tahan lama.

Tiada tag jenama dan saiz di kolar untuk keselesaan pemakai.

Pelbagai pilihan aksesori untuk melengkapi tempahan.

Authorized Distributor

Memenuhi keperluan setiap majlis dan acara, individu atau korporat

Rangkaian perkhidmatan kami dibuat khusus untuk memenuhi keperluan setiap majlis dan acara sama ada untuk individu atau korporat. Tempah, cetak, sulam dan banyak lagi dengan kualiti terbaik.

PROSES TEMPAHAN

Bagaimana untuk berurusan dengan pihak kami.

Konsultasi PERCUMA

Hubungi kami melalui laman web atau WhatsApp untuk bincangkan mengenai permintaan anda, design, fabrik dll.

Sebut Harga & Pengesahan

Pihak kami akan menyenaraikan sebut harga dan anda boleh sahkan tempahan anda.

Percetakan & Pengeluaran

Proses percetakan dan pengeluaran bermula. Anda hanya perlu tunggu untuk menerima produk anda.

Hasil Kerja Terkini

Terima kasih kepada semua jenama dan organisasi yang telah menggunakan perkhidmatan kami.

PENGUMUMAN โ€ผ๏ธ

Ada 4 Jenis Polo Retro.

pilih saja nak yang mana, sebab 4 jenis ni akan beri impak super selesa.!

tailor jahit kemas dekat setiap cantuman.

๐Ÿ—ฃ๏ธ"saya ulang, ianya segak dan selesa"๐Ÿ“ข

jemput serang whatsapp #sacgarment link di bio ๐Ÿฅฐ

#customernakcustomade #printingbaju #agentwanted
#bajumuslimah #customshawl #bajucotton
#heatpress #designbajusendiri #sublimationjersey
#cetakbaju #sublimation #jersi #silkscreen #tshirtprinting
#kilangprint #kilangcetak #bajufamilyday #tshirtfamilyday
#gathering #persatuan #ride #kelabmotor
...

3 0

KENAPA AWAK KENA JADI AGEN #SACGARMENT?

Orang malaysia ni nak bercuti adik beradik pun "wajib" pakai baju sama!๐Ÿ˜„

Kelab motor & kelab basikal sentiasa ada event yang perlu pakai baju seragam.

Demand untuk printing baju bertali arus!

Kelebihan Agent dengan kami :

โœ… Diberikan untuk test print.
โœ… Boleh pakai template sendiri.
โœ… Kami bagi FREE collar tube untuk 50pcs ke atas.
โœ… Kami tak kena kan caj tambahan untuk cutting Raglan.

Special untuk awak yang nak dapat Extra Income.๐Ÿคฉ

Tanpa Yuran , Tanpa Modal.

Tekan bio untuk pendaftaran sekarang ๐Ÿฅฐ

#customernakcustomade #printingbaju #agentwanted
#bajumuslimah #customshawl #bajucotton
#heatpress #designbajusendiri #sublimationjersey
#cetakbaju #sublimation #jersi #silkscreen #tshirtprinting
#kilangprint #kilangcetak #bajufamilyday #tshirtfamilyday
#gathering #persatuan #ride #kelabmotor #sulaman #bajukorporat
...

6 0

SAC Team Building ๐ŸŒŠ๐Ÿ’ฆ #teambuilding #sacgarment #sunwaylagoonmy ...

0 0

โœจTESTIMONI JERSEY LOVERโœจ

korang wajib ada beberapa helai baju dari #SACGARMENT supaya korang boleh dapat experience yang sama macam ni โคต๏ธ

" Kualiti memang terbaik dan kemas "โค๏ธ

Nak buat baju tapi takde design? Takde masalah designer kami sedia membantu! Jom order dengan kami sekarang ๐Ÿ˜

Link whatsapp kat bio ๐Ÿ’›

#customdesign #customjersey #agentwanted
#bajumuslimah #customshawl #printshawl
#sublimationshawl #printshawlshahalam
#heatpress #designbajusendiri #sublimationjersey
#cetakbaju #sublimation #jersi #silkscreen #tshirtprinting
#kilangprint #kilangcetak #bajufamilyday #tshirtfamilyday
#gathering #ride #kelabmotor #sulaman #bajukorporat #bajuscuba #bajudiving
...

1 0

Team Building SAC Garment buat julung julung kalinya!

Semalam kami satu team bercuti di Sunway Lagoon. Memang havoc habis kat sana๐Ÿ˜‚

Staf enjoy sangat sebab company sponsor :

Ticket with Express laneโœ…

Lunchโœ…

free flow air pool๐Ÿ˜œ

begitu lah komited nya #sacgarment ,

Hari ini walaupun sakit sakit badan, kami kembali memberikan servis terbaik kepada Agen dan pelanggan.!

stay tuned with us๐Ÿฅณ

#customdesign #customernakcustomade #agentwanted
#bajumuslimah #customshawl #printshawl
#sublimationshawl #printshawlshahalam
#heatpress #designbajusendiri #sublimationjersey
#cetakbaju #sublimation #jersi #silkscreen #tshirtprinting
#kilangprint #kilangcetak #bajufamilyday #tshirtfamilyday
#gathering #persatuan #ride #kelabmotor #sulaman #bajukorporat #uniform #bajuscuba #bajudiving
...

15 1

" Happy Diwali Valthukkal " untuk rakan-rakan dan semua Customer tetap *#SacGarment*

โœจ *Pesta cahaya yang di sambut setiap tahun Merapatkan hubungan Kekeluargaan serta kejiranan dalam Masyarakat Malaysia*.

โœจ Amalkan kunjung mengunjung di musim perayaan ini.

*jemput cuci mata di sosial Media kami* ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘‡

FB : sacgarment21

Ig : sacgarment

TikTok : sacgarment

Team Sale? Link whatsapp di bio ๐Ÿ’›
...

0 0

Salam Maulidur Rasul ๐Ÿ’š๐Ÿงก๐Ÿค

#customernakcustomade #sublimationprinting #customjersey #sublimationjersey #sacgarment #printingbaju #sublimation
...

0 0

โ€œOrder kecil-kecil buat ke?โ€

โ€œAsyik post gambar order besar je, takut nak tanya sebab nak order 20 helai jeโ€

Jangan takut jangan segan! Order kecil besar semua kami buat! Keistimewaan SAC GARMENT adalah kami TIADA MOQ tau. Serious ke ni?

Ya! TIADA MOQ! Bukan untuk baju sublimation sahaja, baju DTF dan silkscreen pun sama tiada MOQ ๐Ÿฅฐ

Apa tunggu lagi, meh whatsapp kami untuk order baju anda ๐Ÿ’›

#squidgame #sublimationprinting #sublimation #sublimationshirt #buatsampaijadi #smallbusiness #pengilang #sacgarment #goodprinting #kilangbaju #kilangprintbaju #kilangprintbajushahalam #malaysia #shahalam #bajuevent #bajueventmurahmalaysia
...

0 0

Selamat Menyambut Hari Malaysia dari kami. ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

Happy holiday and happy weekend everyone โค๏ธ๐Ÿค๐Ÿ’™๐Ÿ’›

#customernakcustomade #sublimationprinting #customjersey #sublimationjersey #sacgarment #printingbaju #sublimation
...

2 0

Tuan Iskanda Zulkarnain dari SAC Garment ialah seorang expert di dalam Fabric Printing dan mempunyai kilang sendiri yang berlokasi di Shah Alam.

Speciality syarikat beliau ialah menghasilkan baju baju jersey dan korporat tanpa minimum order!

Beliau akan berkongsi bagaimana beliau dapat membantu perniagaan orang lain melalui kolaborasi!

Come to our meeting and get connected with him!

๐Ÿ‘‰ Tuesday 23/8/2022
๐Ÿ‘‰ 6.30am Room open for Networking
๐Ÿ‘‰ 7am - 830am Networking Meeting
๐Ÿ‘‰> 8.30am more networking
๐Ÿ‘‰ ZOOM
๐Ÿ‘‰ FREE ENTRY

๐Ÿ‘‰ Register your seat here at www.usahawanprimera.com

See you there!

#bniprimerakl #businessnetworkinginternational #malaysia #bni #usahawan #silverseeds #largeformatprinting #sacgarment #textileprinter
...

0 0

Salam Maal Hijrah ๐Ÿ’š๐Ÿงก๐Ÿค

#customernakcustomade #sublimationprinting #sublimationjersey #sacgarment #printing #sublimation
...

1 0

DAPATKAN CETAKAN BAJU YANG BAKAL ANDA BANGGAKAN HARI INI

Perkhidmatan sehenti, fabrik berkualiti, hasil pasti puas hati.