PRINT BAJU FAMILY DAY, JERSI,
BAJU KELAS, BAJU REWANG,
CUSTOM T-SHIRT & SEBAGAINYA

Tempah, cetak, sulam dan banyak lagi dengan kualiti terbaik!

PRINT BAJU FAMILY DAY, JERSI, BAJU BATCH, BAJU REWANG, CUSTOM T-SHIRT & SEBAGAINYA

Tempah, cetak, sulam dan banyak lagi dengan kualiti terbaik!

Tiada Minimum Order

Menerima tempahan secara pukal ataupun satu helai sahaja

Kualiti Premium

Kualiti fabrik terbaik untuk keselesaan pemakai

Kepuasan Pelanggan

Penghantaran cepat &
perkhidmatan lima bintang

Anda mencari kilang print baju yang berkualiti dan dipercayai?

Kami faham, bukan senang nak dapatkan servis printing baju yang betul-betul berkualiti dan dipercayai. Terutamanya apabila ramai pembekal yang terlalu mengutamakan keuntungan perniagaan tanpa memandang endah akan servis yang diberikan.

Akibatnya, pesanan bercampur aduk, layanan kurang mesra, dan lebih teruk lagi, menyiapkan tempahan anda β€œlast-minute”. Selepas itu, bukan anda saja yang terjejas, malah mereka yang akan memakainya juga akan rasa tak puas hati nanti.

Pernah kecewa dengan perkhidmatan ejen t-shirt yang menghampakan sebelum ini?

Design dah cantik, tapi bila tengok baju yang dah siap, menghampakan! Penat bayar mahal-mahal dan bertungkus-lumus menyiapkan design yang unik, akhirnya servis cetakan tidak berkualiti. Design mudah rekah, kain panas, dan warna cepat luntur!

Mesti kecewa, kan? Mula-mula memang dah teruja nak pakai baju custom design sendiri tu, tapi bila dah siap, niat nak pakai tu terus hilang. Janji lain, dapat lain.

Jom print baju dengan SAC GARMENT – Kilang Print Baju #1 Di Shah Alam!

SAC Garment adalah kilang print baju yang berlokasi di Shah Alam dan telah lama berpengalaman dalam percetakan baju custom dan industri tekstil keseluruhannya. Dengan kami, anda tak perlu risau dengan masalah kualiti. Anda juga tak perlu pakai ejen sebab boleh terus print di kilang kami.

Sama ada nak print baju untuk lelaki atau wanita, baju untuk family day, baju kelas,Β  jersi pasukan, baju program atau pakaian seragam korporat, kami pasti dapat memenuhi kehendak anda.

KILANG PRINT BAJU #1 DI SHAH ALAM

Kepakaran kami dalam servis t shirt printing

Dye Sublimation Printing
.

Teknik pencetakan terhangat. Imej dicetak pada kertas khas dan dipindahkan menggunakan haba. Dakwat menjadi sebahagian daripada fabrik. Kain lebih sejuk, dan design tidak pecah.

Screenprinting
(Silkscreen)

Teknik percetakan yang menekankan dakwat melalui stensil jejaring ke atas tekstil. Setiap warna dalam reka bentuk anda akan kelihatan lebih terang dan kemas.

Direct-to-Garment
(DTG)

Cetak menggunakan teknologi inkjet akueus khusus. Pakaian dipegang dalam kedudukan tetap dan dakwat pencetak diratakan ke tekstil untuk hasil yang lebih tepat.

Direct-to-Film
(DTF)

Teknologi percetakan unik yang mencetak reka bentuk pada filem khas, kemudian dipindahkan ke pakaian menggunakan haba. Reka bentuk akan tahan lebih lama.

Sulaman
.

Jahit/sulam logo pada fabrik, seperti baju, jaket atau topi. Sulaman menggunakan benang berkualiti untuk hasil yang lebih kemas bersih, cantik dan menonjol.

Rubber Patch
.

Jadikan reka bentuk anda menonjol dengan label Rubber Patch. Design 3D membuatkan baju custom anda lebih ekslusif dan premium. Tampil lain daripada yang lain.

KEUNIKAN SAC GARMENT

Mengapa kami menjadi pilihan ramai?

Tiada MOQ! Order kecil order besar semua kami terima.

Harga direct dari kilang. Boleh terima urgent order*.

*Tertakluk kepada kuota urgent order setiap bulan.

Custom design servis.

Fabrik & jahitan berkualiti. Lebih cantik, lasak dan tahan lama.

Tiada tag jenama dan saiz di kolar untuk keselesaan pemakai.

Pelbagai pilihan aksesori untuk melengkapi tempahan.

Authorized Distributor

JENIS PAKAIAN

Pelbagai jenis baju yang boleh anda pilih, semuanya tersedia untuk diubahsuai.

RAGLAN

SHORT SLEEVE

LONG SLEEVE

BABY T

POLO

CORPORATE

SHORT

BASKETBALL

JACKET

HOODIE

MUSLIMAH

JERSI FULLSET

JENIS KOLAR

Kasual atau smart, pilih stail yang anda inginkan.

ROUNDNECK

V-NECK OVERLAP

V-NECK

V-NECK NO END

INSERT COLLAR

SWOOSH CLASSIC

POLO

MANDARIN BUTTON

MANDARIN HIDDEN BUTTON

MANDARIN ZIP

POLO (RETRO)

Aksesori Lain

Pelbagai pilihan aksesori untuk disesuaikan dengan program dan aktiviti.

Hasil Kerja Terkini

Terima kasih kepada semua jenama dan organisasi yang telah menggunakan perkhidmatan kami.

Salam Maal Hijrah πŸ’šπŸ§‘πŸ€

#customernakcustomade #sublimationprinting #sublimationjersey #sacgarment #printing #sublimation
...

1 0

Salam AidilAdha semua πŸ₯° Kami tidak beroperasi dari 9 Julai hingga 12 Julai. Selamat bercuti semua dan Terima Kasih! πŸ•‹πŸπŸ‚

#sacgarment #salamaidiladha
#sublimationjersey #sublimationprinting
#customernakcustomade #customjersey
...

2 0

Hello ! Hello ! 😁
Kami nak share berita baik untuk semua agent kami. Special promo untuk bulan Jun ni kami nak bagi FREE NAMESET & FREE LEBIH 100+ DESIGN untuk agent-agent yang setia bersama kami. Yang belum jadi agent tapi nak grab promo ni? Boleh je cuma kena register as agent kami. Free registration tau! Berminat? Whatsapp "AGENT" ke 01111254818 atau hanya click link di bio kami πŸ₯°

#sacgarment #lanyardfacemask #customlanyard
#lanyardmalaysia #agentwanted #customjersey
#printbajushahalam #printbajumalaysia
#jerseysublimation #jerseysublimationshahalam
#sublimationprintingmalaysia #jersimuslimah
#bajumuslimah #customshawl #printshawl
#sublimationshawl #printshawlshahalam #bajucotton
#heatpress #designbajusendiri #sublimationjersey
...

7 0

Berita baik kepada sesiapa yang mencari kilang baju sublimation.. ada barang β€˜free’ kami nak bagi.. yang penting follow kami rapat-rapat!

Pengalaman team kami sejak 2018 lagi buat baju sublimation.. semua dah pro jadi agen2 x perlu risau pasal servis kami!

#sacgarment #lanyardfacemask #customlanyard
#lanyardmalaysia #agentwanted #customjersey
#printbajushahalam #printbajumalaysia
#jerseysublimation #jerseysublimationshahalam
#sublimationprintingmalaysia #jersimuslimah
#bajumuslimah #customshawl #printshawl
#sublimationshawl #printshawlshahalam #bajucotton
#heatpress #designbajusendiri #sublimationjersey
...

4 0

Kami dari SAC GARMENT ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pelanggan, peminat, pembekal dan seluruh warga Malaysia yang tercinta πŸ₯³

Gemersik Takbir Mengundang Hiba,
Salam Diutus Tanda Ingatan,
Syawal Dinanti Menjelang Tiba,
Salam Diutus Pohon Kemaafan.

Jaga diri semua. ✨✨✨

#customernakcustomade #sublimationprinting #sublimationjersey #sacgarment #printing #sublimation
...

7 0

With my pride and joy, the machines that churn out jerseys day after day. We have big ambitions, and long way to go.
Photography by portraitbyhafizismail

#sacgarment #jerseys #sublimationprinting #hustle
...

5 1

6000 facemask sedang giat dipotong!

Ini adalah order dari agen kami, jumpa sekali tepi surau, dapat kata sepakat terus on job!

Kami print, potong and jahit dan packing terus! Anda sebagai agen hanya fokus marketing dan tak perlu pening kepala!

#sacgarment #bajusublimation #facemaskmalaysia #printbaju
...

3 0

Kami di SAC Garment sangat bercita-cita tinggi. Kami nak jadi kilang sublimation No 1 di Malaysia! Jadi kami buka kepada agen-agen untuk buat baju sublimation dengan kami dengan harga agen yang sangat kompetitif!. Tentang kualiti jangan risau alhamdulillah kami antara terbaik di Malaysia!

#agentwantedseluruhmalaysia #ejen #bajusublimation #bajusublimationmurah #kilangprintbaju #kilangprintbajusublimation #kilangbajushahalam #sacgarment #shawl #facemask #lanyardfacemask
...

0 0

Segak- segak semua abang inspektor kita menggayakan jersi custom yang ditempah dan diutus khas dr shah alam ke johor.

Terima kasih Tuan Inspektor Ridzuan kerana sudi tempah baju team dengan SAC Garment! 😎

#sacgarmentcustomer #sacgarment #customjersey #printbajushahalam #printbajumalaysia #jerseysublimation #jerseysublimationshahalam #sublimationprintingmalaysia #jersimuslimah #bajumuslimah #customshawl #printshawl #sublimationchiffon #sublimationshawl #printshawlshahalam
...

0 0

Pasukan Pink VS Pasukan Biru

Berentap di atas padang golf, yang penting semua gembira dan selesa memakai baju custom dari SAC Garment!

Corak bunga-bunga yang kami rasakan sangat menarik dan berjiwa muda! πŸ˜†

Terima kasih PEJAM 2022!

#sacgarment #lanyardfacemask9
#customlanyard #lanyardmalaysia
#agentwanted #customjersey #printbajushahalam #printbajumalaysia #jerseysublimation #jerseysublimationshahalam #sublimationprintingmalaysia #jersimuslimah #bajumuslimah #customshawl #printshawl #sublimationchiffon #sublimationshawl #printshawlshahalam
...

2 0

DAPATKAN CETAKAN BAJU YANG BAKAL ANDA BANGGAKAN HARI INI

Perkhidmatan sehenti, fabrik berkualiti, hasil pasti puas hati.